Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Memperkenalkan Maggi

Selepas merdeka, jenama Maggi dari Switzerland dibayar di Malaysia di bawah Nestle. Maggi mula digemari ramai penduduk asli dengan mi dan rempah cepat kami. Lambang ini telah mencapai banyak kejayaan termasuk memenangi Golden untuk Putra Brand Honours anda pada tahun 2019. Rakyat Malaysia suka Maggi kerana pembuatannya makanan halal yang boleh membuat hidangan resepi nasi ayam menjadi mudah.

Barang Dagangan Maggi

Maggi sangat disukai untuk mi cepat lezat anda dengan rasa seperti kari dan dada ayam. Kami menawarkan sos, seperti cili dan sos tiram, untuk digunakan sebagai perasa atau perasa untuk menyediakan makanan anda. Produk perasa seperti kiub bouillon kami juga dapat menjadikan makanan penyediaan menjadi mudah. Kami juga mempunyai pasta segera dan menggabungkan untuk anda menyediakan makanan dengan mudah.

Resipi untuk diuji Dengan MAGGI

Syarikat kami menawarkan pelbagai resipi lazat agar anda dapat dibuat dengan mudah dengan item Maggi. Untuk pencinta unggas, anda boleh mencuba hidangan rendang unggas kami yang dihasilkan dengan enak dengan semua perasa CukupRasa. Cuba membuat makanan dengan daging lembu? Goreng daging dan brokoli kami sangat mustahak-cubalah untuk anda secara peribadi bersama dengan sos sos tiram yang enak.

Maggi MY

Makanan yang Betul Cepat

Buat makanan sederhana dengan perasa! Perasa Nasi Goreng Kampung kami membolehkan anda membuat nasi goreng dalam masa yang singkat. Buat makanan laut segera dengan barang kami! Dengan menggunakan Tomyum Paste kami, anda dapat mempertimbangkan hidangan udang pahit panas dan pedas kami. Beri rumah anda hidangan yang sesuai dengan resipi berkualiti organik dari kami, seperti kailan makanan laut masin yang dibuat menggunakan kiub Maggi Ikan Bilis.

Masakan di Seluruh Dunia

Masakan di seluruh dunia boleh ditawarkan di rumah dengan Maggi. Cubalah hidangan kami untuk item makanan Amerika seperti mac dan keju atau meatloaf, atau jenis di bahagian timur seperti ayam kung pao dan daging adunan dengan campuran. Hasilkan unggas teriyaki cepat dengan hidangan ini untuk pilihan Jepun, atau gunakan sos kami dan sediakan kiub untuk membuat Nasi Arab Unggas anda sendiri.

Makanan Eksklusif dengan Maggi

Oleh kerana Maggi adalah jenama yang dikenali dengan baik di seluruh dunia, barang kami bahkan telah dimasukkan ke dalam resipi kualiti gurun. Sebagai contoh, kheer, puding India biasa yang dihasilkan dari beras dan tenusu, juga boleh dibuat menggunakan mi dari Maggi 2-Minute Noodles. Di samping itu, para koki juga menggabungkan produk Maggi dalam resipi berkualiti mereka seperti keripik kentang dan banyak lagi.

Arahan Bermanfaat Oleh Maggi

Luangkan masa yang berkualiti dengan keluarga anda dengan mencuba cadangan kami untuk memasak makanan. Dari memahami dengan tepat apa set yang sesuai untuk pasta peribadi anda, menggoreng makanan laut seperti pakar, hingga mendapatkan makanan yang membantu menjimatkan masa dan usaha, wang, dan kesejahteraan anda, kami sekarang mempunyai semua itu untuk memenuhi keperluan anda. Anda juga boleh belajar mengendalikan bilik penyediaan makanan anda dengan mengurai rumah anda dengan MAGGI.

Mengapa Memilih Maggi?

Untuk memasak dengan cepat dan cekap, pilih Maggi sekarang. Barang dagangan kami dapat melengkapkan banyak hidangan dengan kaedah serba boleh untuk memastikan anda menyediakan makanan dengan bahan yang tersedia di dapur dapur anda. Kami mempunyai pelbagai resepi nasi ayam lazat yang dibuat untuk membantu anda idea mengenai apa yang harus anda sediakan sepanjang hari, yang mungkin sangat berguna ketika berada di dalam hidangan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.